Ирландия ще се намеси в делото за геноцид на Южна Африка

...
Ирландия ще се намеси в делото за геноцид на Южна Африка
Коментари Харесай

Ирландия ще се намеси в делото за геноцид на Южна Африка срещу Израел

Ирландия ще се намеси в делото за геноцид на Южна Африка против Израел , заяви външният министър Майкъл Мартин, представен от " Ройтерс ".

Мартин подчерта, че до момента в който Световният съд би трябвало да реши дали е осъществен геноцид, той желае да бъде ясно, че офанзивата на " Хамас "  на 7 октомври и това, което се случва в Газа в този момент, " съставлява жестоко нарушаване на интернационалното филантропично право в всеобщ мащаб. "

" Вземане на заложници. Целенасочено задържане на филантропична помощ за цивилни. Насочване към цивилни лица и цивилна инфраструктура. Безразборно потребление на взривни оръжия в обитаеми места. Използване на цивилни обекти за военни цели. Колективно наказване на цялото население ", сподели Мартин в изказване.

" Списъкът продължава. Трябва да спре. Гледната точка на интернационалната общественост е ясна. Стига толкоз. "

През януари Международният съд подреди на които биха могли да попаднат в Конвенцията за геноцида, и да подсигурява, че неговите войски не правят геноцидни дейности против палестинците, откакто Южна Африка упрекна Израел в управителен от страната геноцид в Газа.

Израел и неговите западни съдружници дефинираха изказванието като. Окончателното решение по делото на Международния съд на Южна Африка в Хага може да отнеме години.

Мартин не сподели каква форма ще одобри намесата, нито очерта причини, които Ирландия възнамерява да придвижи , само че добави, че стъпката е решена след юридически и политически разбор и съвещания с няколко сътрудници, в това число Южна Африка.
 Израел скастри ЮАР да не употребява съда в Хага в интерес на
Израел скастри ЮАР да не употребява съда в Хага в интерес на " Хамас "

Южна Африка работила като легална ръка на палестинската формация

Отделът на Мартин сподели, че сходни намеси на трети страни не вземат съответна страна в разногласието, само че че намесата ще бъде опция за Ирландия да показа своето пояснение на една или повече от наредбите на Конвенцията за геноцида, обсъждани в тази ситуация.

Атаката на " Хамас " на умъртви 1200 души и докара до взимане на над 250 заложници, съгласно израелски данни. Оттогава израелската офанзива против Газа е умъртвила, съгласно ръководените от " Хамас " здравни управляващи в Газа.

Ирландия предходната седмица се причисли към Испания, Малта и Словения в предприемането на първите стъпки към признаването на държавността , оповестена от палестинците в окупирания от Израел Западен бряг и в Ивицата Газа.

Израел сподели на страните, че проектът им съставлява, която ще понижи възможностите за разрешаване посредством договаряния на спора сред съседите.
 Нетаняху към Хамас: Международният напън няма да ви избави
Нетаняху към Хамас: Международният напън няма да ви избави

Израел няма да се подчини или да спре
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР